Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Wysłany: 2009-10-10, 16:26 Szukamy chętnych do redakcji
Strona przeżywa zastój, wybitnie brakuje nam rąk do pracy. Potrzebne są osoby do:
- uzupełniania katalogu gier
- dodawania w miarę regularnie newsów
- reklamy serwisu na zewnątrz
Nie są to czynności specjalnie wymagające, a pomagając nam macie satysfakcję tworzenia czegoś fajnego, no i jeśli się postarcie możecie zdobyć renomę która przyda się jeśli chcecie zająć się tematyką gier profesjonalnie :) No i możecie liczyć na takie bajery jak wejściówki na targi gier itd.
Wszystkich chętnych prosimy o napisanie poniżej/bądź na PW/bądz na moje GG - tyle
Haha, a myślałeś, że D_e to gdzie, w podstawówce xD?
Taka prawda, że wakacje się pokończyły i nikomu się nic nie chce. Wszyscy byście umywali łapy i zatrudniali tylko nowych, a przydałoby się samemu coś napisać.
Nie jest to może super propozycja, ale mogę zareklamować was na mojej stronie. Jako że jestem szczęśliwym posiadaczem DSa i odwiedzam DEESOWCA regularnie pomyślałem, że może dzięki temu zdobędziecie kilku czytelników. Mój serwis poświęcony jest tłumaczeniu mang na język polski, więc nic pokrewnego. Nie podaje adresu strony, aby nie robić reklamy. Zdecydujcie czy chcecie button na mojej stronie :) Pozdrawiam
Strona działa dwa lata. Moja ekipa zajmuje się tłumaczeniem mang na język polski. Działamy dość prężnie i systematycznie co tydzień wydajemy rozdziały mang. Mamy też audycję w radiu Urusai, gdzie przedstawiamy godne uwagi mangi. Linkujemy inne grupy translacyjne, serwisy poświęcone mangom i anime, a także jeden serwis poświęcony j-rpg.
Adres strony to: mangister.info
Ja mogę się zgłosić ponieważ posiadam deesa rok i bardzo jestem z niego zadowolony, oraz też codziennie przeglądam strony typu ds.ign żeby zobaczyć co zmierza na Deesa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum