Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Wysłany: 2009-10-31, 11:31 Muzyka, Filmy i motowy na Nintendo DS z R4
Prosze Was o pomoc bo nie potrafie zlamac swojego Ds'ka ;D Oczywiscie nie w sensie doslownym xD Otoz:
1. Nie potrafie na nim odtwarzac muzyki :( slyszalem cos o jakichs playerach ale nie kumam.
2. Nie umiem otwierac filmow :(
3. Nie mam pojecia jak zmieniac motywy. Niewiem nawet do jakiego folderu je wrzucic :(
Dodam jeszcze ze mam karte R4 ;)
Prosze wytlumaczcie mi czarno na bialym i dokladnie jak to wszystko zrobic. Mile widziane linki z programami (jak beda takie potrzebne) :)
1. Nie potrafie na nim odtwarzac muzyki :( slyszalem cos o jakichs playerach ale nie kumam.
Do odtwarzania muzyki, ja używam Ipod DS. Ten program odtwarza pliki mp3.
mitsu89 napisał/a:
2. Nie umiem otwierac filmow :(
Tu posłuży nam moonshell, Axel dobrze wie jak go używać. Axel, pomóż koledze z moonselem ;p.
mitsu89 napisał/a:
3. Nie mam pojecia jak zmieniac motywy. Niewiem nawet do jakiego folderu je wrzucic :(
Dodam jeszcze ze mam karte R4 ;)
Spoko, też mam r4 ;p, w moim przypadku mam folder system i tam wrzucam zdjęcia motywów oto stronka z motywami http://www.ndsthemes.com/
Ten plik który pobierzesz rozpakuj i wrzuć na kartę w plik system ;p.
Ja tak mam i działa ;p
Ostatnio zmieniony przez SkaYlan 2009-10-31, 14:24, w całości zmieniany 1 raz
Mam tez tego iPod'a pod DS tylko niewiem gdzie go wsadzic :(
I drugie pytanie odnosnie motywow:Jak je zmieniac na konsoli, a nie na kompie. Bo widzialem na YouTube ze koles je zmienial na konsoli a nie przez polaczenie DS'a z komputerem...
Mam tez tego iPod'a pod DS tylko niewiem gdzie go wsadzic :(
Aha, to go normalnie wrzucarz tak jak gry na kartę
mitsu89 napisał/a:
I drugie pytanie odnosnie motywow:Jak je zmieniac na konsoli, a nie na kompie. Bo widzialem na YouTube ze koles je zmienial na konsoli a nie przez polaczenie DS'a z komputerem...
Hmm... To jest tak, że motyw który wrzucisz na karte jest domyślny i zawsze będzie wyświetlany, a Ware albo Axel chyba mówili o zmienianiu ale nie wiem jak to robić więc ci nie pomogę.
Wielkie dzieki :) ... Teraz dopiero sie zorientowalem ze to nie jest player ten iPod tylko skin :/ przeslalbys mi go na poczte? plis ...oto adres: mitsu89@o2.pl
Heh, pierw trzeba sobie przypomnieć adres e-miail, a chyba jak było już pisane w temacie scena domowa, taki temat Muza na r4, tam popatrz chyba jest link. A ja popatrzę na google o link.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum