Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Witajta ludziska! Pamiętacie mnie, no nie? Mam nadzieję. Dziś, właściwie od dziś postanowiłem zacząć, a może rozpocząć Otwarte Zapisy do Ligi Pokemon Diamond, Pearl i Platinum! W skrócie OZdLPDPP! Liga prowadzona będzie na forum Revival (http://forum.xipog.pisz.pl ) oraz na Deesowiec.info ! Zasady są oczywiście jasne.
1. Brak pokemonów hacków.
2. Brak jakichkolwiek przeróbek gry.
3. Nie używamy ataków jedno hitowych.
4. Mój błąd ;p
5. Można grać poprzez Acekardy i inne programatory, ale bez hacków!
6. Zapisy prowadzicie wyłącznie w tym temacie. Na PW ewentualnie, ale jak coś, lepiej zgłosić się w temacie! ;)
7. Zastanów się dobrze, jak zapiszesz się, a my ruszymy z ligą, nie możesz się wycofać. Tzn. możesz, ale to chyba głupie ;p
8. Regulamin może ulec zmianie. Ostatni wpis do regulaminu: 02.02.10
9. Każdy wynik wędruje do mnie na PW ;) Macie jakieś 5 dni na rozegranie kolejki ;)
Zasady oczywiste dodane dzięki Miczowi:
-No evasion move
-Uber Clause
-Sleep Clause
-No Disconnect
-No Hax Item
-Species clause
I cóż, zapisy potrwają dopóki nie zechce mi się przerwać, w skrócie DNZMSP! Nie przewidujemy żadnych nagród, chyba że… znajdziemy sponsora który znajdzie sponsora które zechce nas zasponsorować w skrócie ZSKZSKZNZ ;) Co podać? Nick, Gadu Gadu, Friend Code oraz czas w których możemy grać. To tyle, pozdrawiam was ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum