Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Wysłany: 2011-01-23, 12:27 Wymiana obudowy i obu ekranów w Nintendo DS Classic
Myślicie, że wymiana obu ekranów (główny i dotykowy) i obudowy w Nintendo DS Classic ma sens? Raczej nie poradzę sobie z instalacją ekranów, więc dochodzi do tego płaca za naprawę. Przynajmniej wydaje mi się, że to trudne.
Na 100% kupię 3DSa, więc zastanawiam się czy po prostu nie zatrzymać tej kasy na niego. Z drugiej strony nabyłem kilka fajnych gier, które będą się kurzyć, a gdyby za naprawę nie wyszło dużo...
Jakie sklepy z ekranami i obudowami polecacie? Mogą być zagraniczne.
http://www.proplay.pl - dzwonilem tam nawet niedawno, obudowy do classica sprowadzaja na zamowienie w cenie 120 zl. Moim zdaniem nie warto, doplacamy stowe i mamy NDS Lite. Chyba, ze koniecznie chcesz miec DS classic :).
Dzięki za odpowiedź Myślałem, że da się to taniej dostać, przynajmniej w okolicy 70 zł. Cóż, moje kalkulacje okazały się zgubne, rzeczywiście bardziej opłacałoby się kupić np. Lite. Dochodzą do tego przecież jeszcze te ekraniki...
Mi to kiedyś naprawiał Classica ten redaktor z PSXextreme - jak mu było - KILu chyba. Za wymianę obudowy plus antenkę WiFi wziął chyba 40 zł. Musiałbyś się go pytać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum