Ogłoszenie 
Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:) edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)

Poprzedni temat :: Następny temat

Cena Wii
Autor Wiadomość
~_rev_ 
Założyciel Strony

Wysłany: 2008-09-20, 15:27   Cena Wii

W jakich granicach w Polsce da radę kupić Wii w sklepie najtaniej? W sumie to interesuje mnie też taka optymalna sumka z allegro.

Shan 
Psajdak ? !

Ostrzeżeń:
 4/5/6
Wysłany: 2008-10-01, 15:17   

LoL mój kolega spszedał wii za 650 zł; nawet mi nie powiedzial, cham. Szkoda, bo kupiłbym;/

Shan! Zlituj się! pisz poprawnie! //Fen

~_rev_ 
Założyciel Strony

Wysłany: 2008-10-01, 16:47   

Teraz jestem już mniej więcej w temacie. Cena na allegro oscyluje od około 650 do 1000 zł. co jest istną masakrą... No cóż zbieranie na wii in progress...

Shan napisał/a:
LoL moj kolega spszedal wii za 650 zł nawet mi nei powiedzial cham a szkdoa kupil bym;/

No zmarnowałeś widać niezłą okazję. I przypominam o używaniu słownika.

D_e 
I lol'd you

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-10-05, 12:51   

Jak dla mnie inwestycja w Wii za sume wieksza niz 600 zł jest nieoplacalna. Za malo ejst na Wii konkretnych tytulow a za duzo popierdolek party games itd. Pamietam jak Wii wchodzilo chcialem je kupic nawet, niestety od tamtego czasu niewiele naprawde fajnych gier sie pojawilo ;/

Migeru 

Wysłany: 2008-10-05, 13:55   

Ja mam dość dużo tytułów w które chcę zagrać i dlatego zbieram kaskę na wii.
Mam zamiar na święta kupić, bo wtedy może ceny stanieją :)

raven_raven 
Evangelion fan

Wysłany: 2008-10-18, 10:27   

Nie liczyłbym na to :/ . Wii jest ciekawe, ale w sumie o wiele za drogie. Za mniejszą sumę niż cena Wii mogę sobie kupić next-gena z krwi i kości, Xboxa 360, który oferuje niesamowita grafikę, a Wii to tylko GC z fajnym sterowaniem...

Jakieś 500 zł powinni za to brać, nie więcej IMO. A jest jak jest, czyli nawet ponad 1000 zł....

~_rev_ 
Założyciel Strony

Wysłany: 2008-10-18, 14:32   

raven_raven napisał/a:
A jest jak jest, czyli nawet ponad 1000 zł....

Dokładnie:

Nin + Polska = tragedia, komedia i dramat.

Trzeba więc czekać na różnorakie okazje (konsole). Bo jeśli chodzi o gry to na allegro nie tak źle jest.

Axel93 
Sąsiedzi Fan ;D

Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2009-01-18, 05:09   

Wii w Polskich supermarketach chodzą teraz po około 799zł. To i tak za dużo jak na możliwości tej konsoli :shock: .

~_rev_ 
Założyciel Strony

Wysłany: 2009-01-18, 13:53   

Wg mnie powinna kosztować tyle co xbox - czyli używaną w granicach 400 lub 500 zł. kupisz. Możliwości... moim zdaniem powinny być większe ale i tak bardziej pasuje mi innowacyjność niż coraz to lepsze bebechy, co oczywiście nie znaczy, że od razu dopłacę na Wii...

Zozol 
Alkoholik xD

Wysłany: 2009-01-18, 21:01   

a ja mam wii i powiem że nie żałuje wydania na nią 999 zł plus przeróbka (wtedy tyle kosztowały). Innowacyjność jest za to wielki plus. Samemu można grać ale nudzą się gierki natomiast jak się ma brata, siostrę, mamę, tatę,, kuzyna, szwagra, z którym można grać wtedy zabawa staje się przednia. No i jeszcze WFC co prawda FC czasem doprowadzają do szału ale np. już gry od EA mają normalne konta zakładane na e-mail i ładne lobby. Ja nie żałuje i nikogo nie zmuszam do kupowania. Na początku też myślałem że źle zrobiłem wybierając Wii a nie xboxa ale szybko zmieniłem zdanie.

~_rev_ 
Założyciel Strony

Wysłany: 2009-01-18, 22:46   

Tak Wii jest dość imprezowe ale myślę, że znajdą się tytuły, nad którymi nawet samemu można posiedzieć. Ot taki Okami. Co do ceny, cóż jeśli dasz 900 zł. i chcesz kupować oryginały to trochę ciężko jest. Sama konsola + chip czy to tam jest to pół bidy dla mnie. Na razie zostaje z tym co mam i jestem happy jak cholera :mrgreen:

Warewolfer 

Ostrzeżeń:
 2/5/6
Wysłany: 2009-01-19, 20:02   

Nówkę Wii po 700zł już trudno kupić, a wy chcecie wydać tylko 500?

~_rev_ 
Założyciel Strony

Wysłany: 2009-01-19, 20:04   

Chodzi o porównanie ceny konsoli bardziej zaawansowanej osiągowo i tańszej oraz droższej mniej zaawansowanej.

Warewolfer napisał/a:
a wy chcecie wydać tylko 500?

Nie wiem jak Ty ale wolałbym tylko tyle...

Shan 
Psajdak ? !

Ostrzeżeń:
 4/5/6
Wysłany: 2009-02-15, 09:33   

Opyla mi się zamienić X 360 Arcade Falcon z halo 3 ,the simpsons the game ,arcade games ,1 bezprzewodowy pad karta pamienic 256 mb itp podstawowy zestaw arcade plus 2 gry na wii z wii sport itp tez pdostawowy zestaw . Wii bylko kupione w grudniu a moj x w listopadzie i maja gwaraciej oby dwie konsole. Wii te sterowanei kliamt nitendo , Ale na x pelno tytuluw

Axel93 
Sąsiedzi Fan ;D

Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2009-02-15, 12:33   

Shan napisał/a:
Opyla mi się zamienić X 360 Arcade Falcon z halo 3 ,the simpsons the game ,arcade games ,1 bezprzewodowy pad karta pamienic 256 mb itp podstawowy zestaw arcade plus 2 gry na wii z wii sport itp tez pdostawowy zestaw . Wii bylko kupione w grudniu a moj x w listopadzie i maja gwaraciej oby dwie konsole. Wii te sterowanei kliamt nitendo , Ale na x pelno tytuluw

Może założyłbyś do tego nowy temat ?

Odpowiedz do tematu