Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Wysłany: 2008-09-21, 16:16 Jakie anime teraz oglądacie?
Dzisiaj wziąłem się za Ai Yori Aoshi - bardzo śmieszne czasem, szczególnie zboczony humor. Coś jak w DB choć nie do końca. Na razie 5 odc. jeszcze nie wiem czy godny polecenia ;-)
Ah, Naruto mia jakoś nie przypadł do gustu, może gdybym czytał manę to tak. Poza tym nie lubię tasiemców ala DB (choć tą serię lubię bardzi - wyjątek) bo po pewnym czasie albo gubi się główny wątek albo wszystko co najlepsze jest już wyciśnięte i oglądanie staje się mozolne.
Co do wspomnianego Ai Yori Aoshi to jest to romantyczna komedia, przypomina mi lekko Ranmę 1/2 choć momentami jest śmieszniejsza. Niemniej też jest tutaj więcej uczuć więc dla niektórych oglądanie może stać się mozolne.
Ostatnio z Fenem oglądałem też jakiś krótki film animowany, gdzie Anglicy najeżdżali na pewną wioskę. Żeby ją ocalić pewna dziewczynka poszła do lasu... a tam... no nie będę opowiadał bo to raptem 10 min. ale tytułu nie mogę sobie przypomnieć. Znajdziecie na kreskowki.fani.pl
Ja się na razie nie zabieram za Tasiemce...jakoś nie mam ochoty no i chyba czasu na razie. DB nie oglądałem, Bleacha nie oglądałem, Naruto nie oglądałem...no chyba, że powstanie R3 CG to już może być tasiemiec . Standard to 24-26 epów.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum