Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Wysłany: 2008-09-22, 16:14 Dziwny Incydent w Wiosce Zombiaków
Nowa gra od nScene! ^^
Pewnego dnia ziemię opanował tajemniczy wirus a cała ludzkość została zamieniona w Zombie. Minęło kilka lat i wszystko zdawało się już wracać do normy (prócz homo-sapiens). Niestety wiele zombiaków straciło pracę w związku z likwidacją ich zawodów - Apoloniusz który zakopywał groby i lubił tą robotę jest teraz bezrobotny...
Pobrałem, przeczytałem i się uśmiałem. Liczyłem na coś więcej ale i tak widzę ogrom pracy wykonany w tej grze. Gdy włączyłem waszego twora zmiażdżył mnie ten wirus... Przecież to jest w Resident Evil, Insanitarium i kinowym RECu. Miałem dość, na szczęście historia rozwinęła się nietypowo co ją uratowało. Niemnie z tym wirusem autor poszedł trochę na łatwiznę. Co jeszcze... a te zdjęcia były fajne, i zombie-perpetum-mobile i w ogóle humor :mrgreen: Gratki i czekam na kolejne przygody apoloniusza ;-)
No to namaluj takie coś w paincie i pokaż. Przecież widać na oko, że to profeska. Styl wiadomo, ma pasować do klimatu ale to nie znaczy, że jeśli nowela jest jajcarska to obrazy słabe...
Widzę że odzew na nasze twory jest ogólnie pozytywny Niedługo zaczną się prace nad kontynuacją zombiaków - "Nieumarły Detektyw w Wielkim Mieście" (zostało programowanie i ewentualne poprawki). Jeśli uda nam się to wydać będzie to chyba jeden z największych projektów homebrew na DSa Mam nadzieję że sie spodoba
Szykujcie się więc na więcej zeschizowanych postaci, pokręconą fabułę, zagadki i minigierki Gra powinna być dużo dłuższa od "Incydentu", tym razem wprowadzimy opcje save & load. Gdy projekt będzie już trochę zakodzony możliwe że postaram się o jakiś trailer
Co do m3real - naprawdę dziwna sprawa, "Incydent" działa nawet na starociu R4, nie wiemy dlaczego m3real go po prostu nie trawi :-/ (zbyt podgniły rom ?)
Po przebudowie strony nic nie da się niestety pobrać. Na dysku też mi nie zostało. Wszystkie fora podają ten sam link więc będzie ciężko. Ale ktoś z pewnością ma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum