Ogłoszenie 
Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:) edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)

Poprzedni temat :: Następny temat

Dziwny Incydent w Wiosce Zombiaków
Autor Wiadomość
Andro

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-09-22, 16:14   Dziwny Incydent w Wiosce Zombiaków

Nowa gra od nScene! ^^

Pewnego dnia ziemię opanował tajemniczy wirus a cała ludzkość została zamieniona w Zombie. Minęło kilka lat i wszystko zdawało się już wracać do normy (prócz homo-sapiens). Niestety wiele zombiaków straciło pracę w związku z likwidacją ich zawodów - Apoloniusz który zakopywał groby i lubił tą robotę jest teraz bezrobotny...

DOWNLOAD

~_rev_ 
Założyciel Strony

Wysłany: 2008-09-24, 10:49   

Pobrałem, przeczytałem i się uśmiałem. Liczyłem na coś więcej ale i tak widzę ogrom pracy wykonany w tej grze. Gdy włączyłem waszego twora zmiażdżył mnie ten wirus... Przecież to jest w Resident Evil, Insanitarium i kinowym RECu. Miałem dość, na szczęście historia rozwinęła się nietypowo co ją uratowało. Niemnie z tym wirusem autor poszedł trochę na łatwiznę. Co jeszcze... a te zdjęcia były fajne, i zombie-perpetum-mobile i w ogóle humor :mrgreen: Gratki i czekam na kolejne przygody apoloniusza ;-)

Axel93 
Sąsiedzi Fan ;D

Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2008-09-27, 18:49   

Gra w paintcie malowana xD

~_rev_ 
Założyciel Strony

Wysłany: 2008-09-27, 18:55   

No to namaluj takie coś w paincie i pokaż. Przecież widać na oko, że to profeska. Styl wiadomo, ma pasować do klimatu ale to nie znaczy, że jeśli nowela jest jajcarska to obrazy słabe...

Marv 
team nScene

Wysłany: 2008-10-23, 22:43   

Widzę że odzew na nasze twory jest ogólnie pozytywny :) Niedługo zaczną się prace nad kontynuacją zombiaków - "Nieumarły Detektyw w Wielkim Mieście" (zostało programowanie i ewentualne poprawki). Jeśli uda nam się to wydać będzie to chyba jeden z największych projektów homebrew na DSa :) Mam nadzieję że sie spodoba :)

Qokos 

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-10-24, 10:10   

Bardzo chętnie w to zagram.

P.S. Oby tym razem działało na Real’u.

~_rev_ 
Założyciel Strony

Wysłany: 2008-10-24, 19:00   

Taa nowelki są fajne ale reklama na końcu Dziwnego incy... była zachęcająca, czekamy i powodzenia :-D .

batatshi 
Nocny stwór

Wysłany: 2008-10-24, 19:09   

Kontynuacja? Jak najbardziej! Im więcej tym lepiej. Mnie się spodobało :)

Marv 
team nScene

Wysłany: 2008-10-25, 16:58   

Szykujcie się więc na więcej zeschizowanych postaci, pokręconą fabułę, zagadki i minigierki :) Gra powinna być dużo dłuższa od "Incydentu", tym razem wprowadzimy opcje save & load. Gdy projekt będzie już trochę zakodzony możliwe że postaram się o jakiś trailer :)

Co do m3real - naprawdę dziwna sprawa, "Incydent" działa nawet na starociu R4, nie wiemy dlaczego m3real go po prostu nie trawi :-/ (zbyt podgniły rom ;) xD ?)

Andro

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-10-25, 20:23   

Znalazł się sposób odpalenia Incydentu na M3Real! :D

Ściągamy: http://gbatemp.net/index.php?download=2117
Następnie uruchamiamy, i za jego pomocą uruchamiamy Incydent.

Qokos 

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2008-10-26, 09:44   

Jupi jupi jupi jupi. Uszczęśliwiłś mnie i to bardzo!

Bodek 

Wysłany: 2009-05-01, 13:06   

Ma ktoś te gierę(Dziwny Incydent w Wiosce Zombiaków) jeszcze na karcie lub dysku? Z tej podanej strony ni można ściągnąć.

~_rev_ 
Założyciel Strony

Wysłany: 2009-05-05, 10:30   

Po przebudowie strony nic nie da się niestety pobrać. Na dysku też mi nie zostało. Wszystkie fora podają ten sam link więc będzie ciężko. Ale ktoś z pewnością ma.

Bodek 

Wysłany: 2009-05-05, 11:27   

Już mam Batatshi posiada kopie. ;-)

Axel93 
Sąsiedzi Fan ;D

Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2009-05-05, 16:39   

Bodek napisał/a:
Już mam Batatshi posiada kopie.

Ja też. I chyba prędko tego nie usunę.

Odpowiedz do tematu