Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Nick: Antari
FC: 1977-1933-0970
GG: 512204 (tylko w piątek - sobota, czasami niedziela)
mail: antari18@wp.pl lub antari18@gmail.com (zawsze)
Mała notka. Do ligi zapisałem się za małą namową ^^ Niestety od środy (1.10.08) rozpoczynam studia i będę dysponował stałym dostępem do internetu tylko w piątki - soboty ewentualnie niedziele. I w związku z tym pytanie czy to nie będzie stanowiło problemu? Trzeba będzie się umawiać na konkretny termin, najlepiej piątek/sobota. Przez najbliższy miesiąc sytuacja powinna się ustabilizować ale nie jestem w stanie przewidzieć ewentualnych trudności więc proszę o wyrozumiałość.
Jeszcze raz ja, zapisałem się ale od 14 października do około 17 października wiec przepraszam za kłopot, jeśli to nie sprawi problemu to nadal chętny jestem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum