Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Wysłany: 2008-09-27, 11:13 Ważne info - Poznań Game Arena 2008
Ważne info., jako ze co roku tam jezdze i co roku praktycznie udaje mi sie zalatwic cos takiego co sie zwie akredytacja prasowa. Czyli innymi slowy, wejsciowka dla prasy. Akredytacje sa imienne, dlatego musze wiedziec kto z redakcji na 100% bedzie na targach. Nie jest potrzebna legitymacja prasowa, wystarczy oswiadczenie serwisu o wspolpracy. Sa 4 typy akredytacji - dziennikarska, fotoreporterska, kamerzysta oraz techniczna. My jako deesowiec info bralibysmy dziennikarska.
Nie wiem na 100 czy zostana nam przyznane, ale jako ze jestesmy juz dosc rozbudowanym serwisem mysle ze nie bedzie problemow. Jako, że nasz serwis nie ma oficjalnej siedziby redakcji (co w sumie jest bledem, ale jest tez srednio wykonalne ) podam moj adres jako adres kontaktowy.
Jak coś bardzo chętnie się piszę, mam nadzieję, że ograniczeń wiekowych nie ma. Poznań to moje miasto, więc blisko mam i fajnie będzie się zobaczyć z Wami, panowie redaktorzy XD.
W ogóle lans, żeśmy redaktorami (choć w świetle prawa naprawdę nimi jesteśmy ).
Jacy my, tylko dwie osoby .
Co do płatności, to bilet kosztuje 15 zł na 1 dzień (co mysle, az takim majatkiem nie jest). Mozna go kupic zaraz w kasach przy targach (nie oplaca sie wchodzic gł. wejsciem bo sa kolejki, jak sie spotkamy to was zaprowadza od tylu XD)
Fajnie by bylo wiedziec mniej wiecej kto bedzie, bo jak sie zrobi za duza ekipa to kijowo sie zwiedza. Zreszta ja proponuje zeby kazdy szedl na wlasna reke, potem sie najwyzej gdzies spotkamy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum