Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Siemka mam pewien problem
Chce z wami w te trunieje itp grac ale nie mam wifi adaptera.
Po da mi ktoś link z (najlepiej z allegro) takim przedmiotem najlepiej działający łatwy obsłudze i jak najtańszy.
Co do tego, mam pytanie. Mam neta radiowego, podłączonego do Routera. Z niego mam Internet na PC i Siora ma na Laptopie. Czy taki net można by podłączyć do Ds-a? (Ruter bezprzewodowy, działa na zasadzie wi-fi.)
Cóż polecam kartę PC54G2, działa to tak, że jeśli nie ma routera tylko np. net przez modem lub radiówkę to tworzysz sobie drugą sieć wifi. Koszt od 20 - 30 zł + przesyłka. Wady: raczej mały zasięg. Ale jeśli nie odejdziesz 3 pokoje dalej powinno być spoko ;-)
Ja mam modem iPlusa (taki przypominający pendrive'a). Jak kupię taki wifi-adapter to będę mógł grać z innymi ludżmi ? I napiszcie też co trzeba mieć aby takie coś działało. Czy jeżeli nie mam neta radiowego to wifi adapter będzie działał ?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum