Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Witam zabieram się za tłumaczenie Metroid Prime hunters (jest to moje pierwsze tłumaczenie wiec nie wiem ile mi to zajmie) , narazie robie sam ale jeśli ktoś chce dolączyć niech pisze mi na gg 9071764.
Jak na początek to bardzo dobry wybór według mnie. Mam nadzieję, że projekt zostanie ukończony. Oczywiście służę radą, pomocą oraz reklamą na głównej gdy projekt będzie dalszej fazie
Tylko pamiętać należy że dobrze wykonany projekt powinien mieć polskie fonty, spełniać pewne kryteria językowe i przejść odpowiednie testy.
Czasem coś może człowieka rozłożyć w kwestii technicznej i prace się przedłużają.
To chyba nie jest aż tak łatwe jak się może wydawać:)
Tylko pamiętać należy że dobrze wykonany projekt powinien mieć polskie fonty, spełniać pewne kryteria językowe i przejść odpowiednie testy.
Czasem coś może człowieka rozłożyć w kwestii technicznej i prace się przedłużają.
To chyba nie jest aż tak łatwe jak się może wydawać:)
Niedługo dodam na główną artykuł na temat tłumaczenia gier na DSa. Właśnie o tym będzie traktował.
Tylko jeżeli ściągnę MP:H po polsku, to stary save nie bedzie kopatybilny? Tak miałem w przypadku Warhammera 40k gdy zamieniłem gre hiszpańską na włoską i wyświetlił mi sie komunikat, że nie wykrywa savea.
Będzie, bo to przecież ta samiutka gra, tylko ze zmienionym tekstem.
Hmm...Hiszpańska, a Włoska może różniła się jeszcze czymś innym niż językiem, nie wiem.
Mi dla przykładu, działa sejv z JAP wersji Fullmetal Alchemist na Usańską.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum