Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Siemka, nazywam się Łukasz i chciałbym pokrótce opowiedzieć coś o sobie. Mam 18 lat i uczę się w liceum o profilu zarządzania informacją. Konsolami interesuje się od jakiegoś roku, chociaż pierwszą konsolę dostałem w wieku ok 5 lat, a była to zwyczajna podróbka nesa zakupiona u ruskich na bazarze :-P . Następnie w wieku 15 grałem na GBC i PSX. Obecnie posiadam Nds lite i ps2, która leży sobie u kolegi. Z nudy postanowiłem się zarejestrować i jakoś urozmaicić moje nudne życie ^^. Założyłem ten temat, po to by nowi, jak i starsi użytkownicy mogli napisać coś o sobie.
Oczywiście witamy Łukasza, czy tam venoma Swoją przygodę z konsolami zacząłem też stosunkowo wcześnie, jakieś 3 może 4 lata z NESem. Potem poleciało dużo innych, czasem też emulator, ale staram się o oryginały (półka coraz bardziej rośnie). Moje zainteresowania sięgają od jednego bieguna do drugiego przez co nie mogę skupić się na jednej rzeczy... niestety. Lubie po ciężkim dniu wpaść na stronę o dobrej atmosferze, dlatego powstał DeeSowiec, aby mieć gdzie pogadać z ludźmi o podobnych zainteresowaniach. Na początek myślę, że wystarczy.
Ja jestem Axel93 ( od Aleksander ) i swoją przygodę z konsolami zacząłem, jak dostałem przezroczysto-niebieskiego GBA. Było to w 2001 roku. Pierwszą grą jaką dostałem, był Harry Potter i Kamień Filozoficzny. W 2005 roku kupiłem NDS'a. Jak się potem okazało, kilka miesięcy później wydali lite, co mnie wkurzyło.
Jestem Zaku (tak se) i swoją przygodę z konsolami zacząłem w 1 klasie podstawówki, a mianowicie z RÓŻOWYM GBA (tylko na takiego było mnie stać na giełdzie komputerowej), a pierwszą grą był Dragon Ball Z Legacy of Goku 1, gdyż byłem fanem tego anime. 2,5 roku później ZAKUpiłem NDS Cls, konkretniej w dzień premiery w Polsce. Rok później kupiłem ps2, 2,5 od kupna ps2, 6 miesięcy później kupiłem PSP, a 2 lata później kupiłem GC.
Tak mniej więcej przebiega moja konsolowa historia. Dodam, że to mój brat mnie namówił do kupna GBA (miałem więcej zaoszczędzonej kasy) i na każdy następny sprzęt składałem się z bratem na pół. To są zalety posiadania rodzenstwa
Jestem Łukasz swoją przygodę z konsolami zacząłem tak naprawdę z 2 lata temu, jednak pierwszego Ds-a mam od Listopada tamtego roku. Pierwszymi grami były Wolwerine 2 na GBA oraz SC: Ch T
Ostatnio zmieniony przez Warewolfer 2009-01-31, 17:05, w całości zmieniany 1 raz
Jestem Tomek, swoją przygodę z konsolami zacząłem, jak zobaczyłem GBC reva. Po prostu mi szczena opadła^^ I tak jakoś wszystko wyszło. A jak już miałem DSa, to rev rzucił hasłem: "Zróbmy stronkę". To ja: "OK!". I znów - i tak jakoś wyszło^^
Hej wam. Nazywam się Piotrek i swoją przygodę zacząłem od podróbki nesa - tzw. pegazusa. Następnie miałem psx, potem gbc, następnie ds lite, a teraz x360. Szczerze polubiłem klimaty gba i ds, a teraz myślę nad wii, ale czy warto? Bardzo się cieszę, że jestem na Deesowcu i poznałem masę wspaniałych ludzi: Batatshiego, Ravena ,reva, alexa , i wielu, wielu innych - długo wymieniać. To przez tę konsole robię blendy, bo się wciągam, ale quast pomaga mi w odwyku ;d dzięki ;] Pozdro quast, ty tez spx kurde sorki za bardzo zaofftopowalem . (rev mi da znowu warna za te blendy).
Mnie to już nie wymieniłeś! Jestem śmiertelnie obrażony na Ciebie! I niech mu ktoś powie (bo się do niego nie odzywam), że poprawiłem jego post, i żeby się starał pisać poprawniej. A ja sobie pójdę popłakać, że mnie pominąłeś...buuu... :mrgreen: :mrgreen: 8-) //Fen
Witam, panów/panie. Nazywam się Paweł mam 16 lat. Konsolową przygodę zacząłem w wieku lat pięciu od kultowego NES'a. Potem przyszła pora na PSx, następnie pierwsza przenośna konsola GBC i w tym momencie (14 lat) moje zapatrywania kompletnie się wykrystalizowały i 3 miejsce w moim sercu (zaraz za airsoftem i grą na gitarce) zajęło Nintendo ze swoim NDSL. Tak poza tym jestem niezwykle elokwentny, inteligentny, przystojny i niezwykle czarujący. Zapraszam wszystkie panie w wieku 15-16 lat.
PS. Shan, mówię Ci, że Fen poprawił Ci posta.
Hej wam. Nazywam się Piotrek i swoją przygodę zacząłem od podróbki nesa - tzw. pegazusa. Następnie miałem psx, potem gbc, następnie ds lite, a teraz x360. Szczerze polubiłem klimaty gba i ds, a teraz myślę nad wii, ale czy warto? Bardzo się cieszę, że jestem na Deesowcu i poznałem masę wspaniałych ludzi: Batatshiego, Ravena ,reva, alexa , i wielu, wielu innych - długo wymieniać. To przez tę konsole robię blendy, bo się wciągam, ale quast pomaga mi w odwyku ;d dzięki ;] Pozdro quast, ty tez spx kurde sorki za bardzo zaofftopowalem . (rev mi da znowu warna za te blendy).
Mnie to już nie wymieniłeś! Jestem śmiertelnie obrażony na Ciebie! I niech mu ktoś powie (bo się do niego nie odzywam), że poprawiłem jego post, i żeby się starał pisać poprawniej. A ja sobie pójdę popłakać, że mnie pominąłeś...buuu... :mrgreen: :mrgreen: 8-) //Fen
ZApomnialem fen , zaku piesu was tez bardzo lubie ;d
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum