Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Projekt w początkowej fazie produkcji przez niejakiego E-Eragona
Oto podstawowe info:
-The first 15 levels of the original game (maybe more, I'm working on demand) + all boss fights
-custom levels made by me, like "300" or "Boss Rush"
-level editor (in-game, so editing on the go!) -->Making levels like three dinosaurs, with 5 pata-plains(warthog's), and desert-heat
-all mini-games (bonbonbooon tree, flower, talking mountain, ...)
-as many as possible patapon-mutants ( = Tree of life included)
-all the songs:
>PATA-PATA-PATA-PON
>PON-PON-PATA-PON
>CKAKA-CKAKA-PATA-PON
>DON-DODON-DODON (all miracles)
>PON-PATA-PON-PATA
>and others invented by myself
-3D sprite use = 1024 sprites on the screen at once
-blood and eventually gore (very easy done !)
Screeny:
Proponuję zapoznać się z tematem i dodać jakiegoś newsa na stronie czy coś...
Widziałem o tym news na skizo i osoby, które dotychczas chciały kupić psp z powodu tej gry, nie mają już powodu, aby kupować psp Teraz się tylko modlić, aby sony nie interweniowało w tej sprawie
No jeżeli grafikę zmienią spoko, wiadomo ludziki bossowie etc. też. Jednak jeżeli nie będzie "pata pata pata pon" to totalna kaszana. Sądzę, że gierka wyjdzie jako stylowy "noname" czy też tzw. "czeski film". Nagle się pojawi w sieci, nikt nic oficjalnie nie będzie wiedział, a i tak wszyscy będą grać
No na razie wiadomo tyle, że Sony zablokowało projekt. Co z tego będzie dalej? Mam nadzieje, że wyjdzie kopia tego w jakikolwiek sposób, bo naprawdę fajnie by było pograć w Patapona czy już nawet zbliżoną do niego grę na DS'a
Ludzie! Trochę optymizmu!
I tak nie pozwoli na produkcję HB, ale co tam. Ale świetnie, że coś takiego może powstanie. A cóż z tego, że zamiast patapon! będzie petepan! Zawsze może wyjść coś dobrego :-P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum