Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Dlaczego macie nick stasek, a nie ptasek, co? A zatem...
Fen... Dlaczego Fen? Kiedyś był to Fenrir, bo spodobała mi się mitologia nordycka (germańska). Z czasem zaczęło mi się już lekko nudzić, więc zdziebko skróciłem^^ Poza tym Fen, bo w Alpach jest halny pod taką nazwą, po ang jest to bagno, a po łacinie brzmi prawie jak początek słowa "ventus" - wiatr. I oto historia mego imienia. A u was jak tam było?
Axel- od mojego imienia, Aleksander.
Końcówka 93- od daty urodzenia 1993.
Kiedyś oglądałem przeróbkę sąsiadów na youtube.pl i bardzo mi się spodobały filmiki gościa o nicku chyba Michał240390 ( też data urodzin ) i stąd wytrzasnąłem Axel060793. Ale, że za dużo tych liczb w jednym nicku to skróciłem do 93.
Historia mojego nicka jest dość dziecinna i noobowska. Jako dziecko uwielbiałem Batmana i zapragnąłem sobie "wynaleźć" ksywkę do niego podobną. Po pewnych procesach (nie będę opisywał) wyszło na Batat. Posługiwałem się nim przez długi czas, także po "podniecie na netoperka", bo przecież nie musi się z tym kojarzyć, a mi taki nick pasował. Po latach dodałem shi, ponieważ lubowałem i lubuję się w Japonii (ponadto, batat to dosłownie słodki ziemniak). Teraz ludzie mają problemy i zamiast batatshi, piszą batashi. Geeeeez -_- . Obecnie twierdzę, że litera "t" w nicku jest ukazaniem tego, że niby mam Japoński nick, ale nie jestem Japończykiem. Tj. chciałbym nim być, lecz nie jestem.
Hmm moja historia jest bardzoooooooooooooooooooooo Nooooooooooobwska zaczeło to się od głupiej gry Boże czemu ja w to chcialem grac czemu tam zrobilem konto ok mowie już jaka gra ,,Tibia" ponieważ nie mgołem wymyśleć nicku wziołęm translate nikow i Bylo pamakorn Shan i te shan wziolem sobie do deesowca i do inych tego typu czasem uzywam inne ale to czenste;d
Shan! Chciałem poprawić Twojego posta, by inni mogli go odzczytać, ale nic z tego nie wyszło. Sam go musisz poprawić. A następnym razem nie będę się patyczkował, tylko usunę Twoją wiadomość i wlepię warna. I tak na przyszłość: Boga pisze się dużą literą z samego szacunku (jeśli nie jesteś wierzący twe słowa są paradoksalne, bo jak niewierzący może się zwracać do czegoś, czego nie ma?^^)//Fen
Ostatnio zmieniony przez Shan 2009-03-01, 11:50, w całości zmieniany 2 razy
Moja historia jest bardzo prosta: szukałem dla siebie nicku, a że bardzo lubię psy, a szczególnie wilki,maiło być wolf-wilk. Jednak stwierdziłem, że takie coś jest bardzo popularne (m.in przy rejestracji nick był zajęty). Padło więc na Werewolf. Jednak ten nick też był pozajmowany. Więc mam "wilkołak" z błędem, przez "a", i na wszelki wypadek dodałem końcówkę er. I tyle
Moj nick to poczatki WiiStudio --> doosh skrocone do D i tyle . Potem powstaly wszelkie mutacje w zaleznosci od forum . Ogolnie 'oficjalnym' nickiem pod ktorym mnie zna wiekszosc to The_D, aczkolwiek na jednym forum mowia D'ebil i wiadomo ze to ja . Ogolnie obecne
D
D'e (De, D_e)
D'y (Dy, D_y)
TheD
The_Devil_D (tylko raz na skype mialem )
Mam jeszcze inna ksywke - listva. Uzywalem zanim zaczalem dzialac na scenie konsol . Poki co ostala sie tylko na jogger.pl, ale kiedys podpisywalem sie tylko tak .
Moja historia jest bardzo krótka a zaczeła się od gry w metina2, szukałem jakiegoś niepowtarzalnego nicku i na początku wpadło mi na myśl kefir ( od mojego imienia kewin) ale poetm zmieniłęm na kefirek i dopisałem mój rocznik 94 i wyszedł kefirek
Początkowo (nubski nick z 2-3 klasy, jak chciałem być fajny :oops: ) GangSta, następnie w 6 klasie spodobał mi się CC FF VII i chciałem mieć Zack, lecz często był zajęty, więc dałem Zaku. Niedawno kolega mi wymyślił nowy nick utworzony od mego imienia (Miguel) Migeru.
Koniec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum