Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Wysłany: 2009-02-19, 22:26 Co oglądacie w TV, Kinie, PC, DVD, BR itp.?
Jak w temacie.
Ja od poniedziałku do piątku standardowo oglądam po kolei numery 2-5, a tak wogóle to lubię oglądać:
1- Rozmowy w toku ( rzadko )
2- Sędzia Anna Maria Wesołowska / Sąd rodzinny ( zawsze i koniecznie )
3- Brzydula ( wciągnąłem się )
4- Detektywi ( bo są pomiędzy Brzydulą a Faktami )
5- Fakty ( dawka newsów )
6- Uwaga! ( jak będzie coś ciekawego )
7- Milionerzy ( jak mam czas w łikend )
8- Superkino ( jak jest jakiś ciekawy film )
Mało ostatnio oglądam TV....jednak jak jest szkoła to prawie zawsze "Szkło Kontaktowe" .
Czasami jeśli jest jakiś ciekawy film, ewentualnie Serial (nie tasiemiec, jakiś paroepowy) . A, ostatnio też Monk. Tak poza tym, różnie to bywa. Hah! Zapomniałbym o Hyperze. Często jest tam coś ciekawego, ale teraz...jakoś nie mam zbytnio możliwości by często go oglądać ;/ .
1. Spongebob Kanciastoporty
2. BrzydUla
3. Dr House
4. Los hombres de Paco (Paco i jego ludzie)
5. Czasami Death note na AXN ^^ (ale już zdjeli i dali FMA)
Kolejność przypadkowa
Ostatnio zmieniony przez Migeru 2009-02-20, 17:34, w całości zmieniany 2 razy
Raczej nie oglądam telewizji. Jeśli oglądam to nie podzielam Waszych typów (ala House, którego wszyscy teraz ogląją). Głównie to YouTube i ew. kreskowki.fani.pl jeśli jakieś anime chcę. O zapomniałem! Ostatnio dużo starych Bondów szło na jedynce, no i kilka oglądnąłem. A tak nawiasem Quantum of Solace to kompletne nieporozumienie.
Zależy. Jak nie mam co robić, to oglądam co leci. Nienawidzę tylko polskich seriali (typu klan, itp.).
Geez, ja nienawidzę wszystkich takich seriali tego typu. Cholernych tasiemców, które nigdy się nie kończą. Przecież taki serial to nasze własne życie. Po co tracić taki kawał czasu na tym.
Ostatnio zmieniony przez batatshi 2009-02-21, 16:54, w całości zmieniany 1 raz
Geez, ja nienawidzę wszystkich takich seriali tego typu. Cholernych tasiemców, które nigdy się nie kończą. Przecież taki serial to nasze własne życie. Po co tracić taki kawał czasu na tym.
Dokładnie.
Z polskich seriali lubię Ranczo. Po pierwsze jest jakiś inny. Po drugie często śmieczny^^. Po trzecie odnosi się do mentalności... "warstw wiejskich" i porusza ciekawe wątki żt to nazwę.
Lubiłem też lokatorów, jednak "syndrom tasiemca" również im zaszkodził. Na szczęście seria się zakończyła.
w telewizji to oglądam tylko Czerwonego Karła, Czarną Żmiję i Allo Allo na BBC, a i to tylko jak się akurat trafi (zazwyczaj nocne powtórki)
poza tym tv nie oglądam, bo szkoda czasu, jak jakiś serial to na lapku, ostatnio Dexter i Dead Set
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum