Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
W sensie jedna konsola? No to zależy. Mnie obecnie całkowicie teraz wystarcza, w sumie to i tak brakuje czasu nawet na DSa Ale jeśli masz dość dużo wolnego to zostaw sobie stacjonarkę, inaczej będzie się kurzyć tak jak u mnie ;/
Ja myślę, że Wii też jest świetne . Mimo wszystko jako dodatek do konsoli, nie jako tylko konsola do grania, bo machanie wiilotem na dłuższą metę jest trudne.
Trudne ale po za tytulami n nie ma nic ciekawego po za red on stel i z 2 innym itytolami , A na x jest tego duzo , Nie bende wymienial , ale wii ma te sterowanie ;]
Shan, jeśli masz możliwość to koniecznie zagraj na obu konsolach, wtedy dopiero możesz się przekonać. Osobiście posiadam Xboxa i Wii. Xbox był ciekawy na początku, jednak dla mnie raczej nic nowego/ciekawego nie zaoferował. Dobrych tytułów jest masa, jednak dla kilka gier na Wii bije je niejednokrotnie.
Prosta piłka, masz możliwość gry na full HD ze wszystkimi bajerami zostaw sobie Xbox'a. Jeżeli wolisz mniej zaawansowane graficznie gry i w ogóle (wiesz jak jest, masz DS'a) to wybierz Wii, jednak licz się z tym że oprócz przerabiania konsoli (bo zapewne nie będziesz jechał na samych oryginałach), aby w 100% wykorzystać konsolkę musisz np. zaopatrzyć się drogą kupna w wagę do wii. Tzw. wii fit jak mnie mam, żeby np. popykać sobie w SkateIt. i inne gry wykorzystujące to "cudo". Są jeszcze nakładki na wiilota, że wsadzasz do kija bejsbolowego, kija do golfa, rakiety tenisowej etc. ale to już taniocha w sumie zbyteczna ale dla większego realizmu
No to w sumie tyle. Tytuły? Coraz więcej powstaje gier dla "prawdziwego gracza" czy też dla "dorosłego gracza" jak na przykład przymiarki do Dead Space na Wii, ale też posiadając DS'a wiesz jaki typ gier wychodzi na konsolki Nintendo więc nie będę siętutaj rozpisywał.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum