Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
To chyba już 3ci RE na Wii. Na pierwszy rzut oka nic specjalnego. No chyba jedynie to, że pojawił się główny z RE4 i historia może być ciekawie powiązana.
Dwójka uważana jest za najlepszą w historii a to poniekąd jest remake tej że części ;-)
_rev_ napisał/a:
No chyba jedynie to, że pojawił się główny z RE4 i historia może być ciekawie powiązana.
Historia między 2 a 4 nie może być powiązana ponieważ akcja dwójki(DC) dzieje się w mieście Raccoon którego już nie ma na mapie podczas akcji czwartej części.
Dwójeczka z tego co patrzyłem jest nieco podobna do RE1 (remake na DS też jest). Jest więc bardzo dobrze, PS1 nie miałem nigdy, jednak nawet na DSie czuć te "stary" klimat. Powiem, że gra się nie starzeje. Jeśli dwójeczka ma być dobra to Wiiłełrzy mają się czym cieszyć.
Bodek napisał/a:
To port więc aż tak się nie liczy ale chyba jednak masz racje ;-)
Nom właśnie sobie tego porta też policzyłem. RE ja nie patrzeć też.
Zanim film się załadował i widziałem kamerę z 4ki, byłem trochę sceptycznie nastawiony... jednak to na prawdę obłęd, wszystko wygląda świetnie, nawet na Wii. I jeszcze ten nemesis (?) na suficie xP Pograłoby ale nie ma konsoli ;-)
Licker :-P Ten kto grał wie jakiego stracha może narobić pierwsze spotkanie z nim.
Ta część ma być bardziej mroczna niż Kroniki Umbrelli. Będzie akcja jak w każdym celowniczku ale mówią że bardziej będzie postawiona na stary dobry mroczny klimat residenta. No i szykuje się konkretny co-op ;-)
Ta część ma być bardziej mroczna niż Kroniki Umbrelli. Będzie akcja jak w każdym celowniczku ale mówią że bardziej będzie postawiona na stary dobry mroczny klimat residenta. No i szykuje się konkretny co-op ;-)
I dzięki Bogu, bo piątka (jeszcze nie grałem jakby co^^) wygląda na totalny brak klimatu RE.
A ten licker wyglądał bardzo fajnie, takiego ubić (chyba, że on ubiłby pierwszy).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum