Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Axel93 - w avatarze masz Yoshiego rysującego kredką. Nie podoba mi sie, bo jest za duży (optymalny av to 90x90 oczywiście), ma białe tło i wali po oczach przy zgaszonym świetle. Sama postać Yoshiego jest jakaś taka nijaka, nie koajrzę tej postaci w ogóle z Tobą, no nie podoba mi sie.
kruk_kruk - w avku masz jakiegoś szambonurka, do tego w niespłukanym kombinezonie, przez co nie widać jego twarzy - nijak nie kojarzy mi się to ani z ptactwem padlinożerczo-drapieżnym, ani z uniwersum Gyakuten Saiban, w związku z czym 6/10 (choć + za fantazję co do wyboru idola :mrgreen: )
kruk_kruk - w avku masz jakiegoś szambonurka, do tego w niespłukanym kombinezonie, przez co nie widać jego twarzy
Pooooooocisk!!! To jest postać z Halo 3 a nie z pobliskiego bagna koło hipermarketu Tesco
Dziki_Dziku ( 8 ) bo fajne.
Shan ( 3= ) bo za duże, czarne, z twarzowcami w tle i po prostu odpycha.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum