Ogłoszenie 
Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:) edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)

Poprzedni temat :: Następny temat

Zamknięty przez: _rev_
2009-11-10, 17:40
Graffiti Ent. się popisało...
Autor Wiadomość
Axel93 
Sąsiedzi Fan ;D

Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2009-05-09, 22:56   Graffiti Ent. się popisało...

... i przeniosło premierę Black Sigil na 9 czerwca a C.O.R.E. na 16 czerwca. ( na szczęście bieżącego roku). Ponieważ C.O.R.E. nadal trzyma status "złoty", to możemy być pewni, że jeszcze raz zostanie przesunięte. Może No Way znalazłoby innego wydawcę, bo wydaje mi się, że GE nie ma funduszy na wydanie tych gier.

P.S. Nie mogłem napisać o tym newsa, bo coś mi sie stało z netem i bardzo wolno się ładuje. Samo forum ładowało mi się 2 minuty ( dosłownie )...

D_e 
I lol'd you

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-05-09, 23:20   

Spoko niedlugo CORE na gwiazdke bedzie;p

batatshi 
Nocny stwór

Wysłany: 2009-05-09, 23:52   

O ile w ogóle będzie... Naprawdę zaczynam mieć już wątpliwości.

Axel93 
Sąsiedzi Fan ;D

Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2009-05-11, 11:17   

Będzie będzie. Gra jest już od dawna skończona. Tak naprawdę, to GE zwleka z wydaniem gry i czeka na najbardziej odpowiedni moment, żeby jak najwięcej zarobić. A jak nie ukaże się do 28 lipca, to napiszę list do No Way z prośbą o wysłanie roma ( albo samego multi, żebym miał w co grać z Warem w wakacje ). A jak nie wypali, to napiszę im, żeby znaleźli sobie innego wydawcę, czy coś.

Wydaje mi się, że GE czeka na moment, w którym będzie mało ciekawych pozycji na DSa. Ale jak na razie nie zapowiada się na coś takiego gdyż:
- Za miesiąc wyjdzie Duke Nukem
- Za dwa wyjdzie MatchMan
- A dalej przyjdzie czas na nowe Poki, Fifę, CoDa itp.
Wniosek: Nie doczekamy się ani C.O.R.E. ani Black Sigil.

Migeru 

Wysłany: 2009-05-11, 15:03   

Ahh, Duke Nukem, do tej gry przyciągnęła zarąbista zapowiedź, po której można wywnioskować, że gra będzie 100% hitem i wogóle będzie kól Klik ;D

Fifa nigdy nie była i nie będzie jakoś specjalnie popularna na Deesce.

Core raczej nie wyjdzie i będzie wg mnie, chyba, że twórcy chcą nam zrobić "smaczka" na grę, ale mnie osobiście się już jej odechciało.

Co do Black Sigil to chyba pierwszy, czy drugi raz przesunięto premierę, więc chyba nie aż tak. źle

tekst o Duke Nukem był ironią
Ostatnio zmieniony przez Migeru 2009-05-11, 15:06, w całości zmieniany 1 raz  

Axel93 
Sąsiedzi Fan ;D

Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2009-05-11, 15:10   

Zaku napisał/a:
Ahh, Duke Nukem, do tej gry przyciągnęła zarąbista zapowiedź, po której można wywnioskować, że gra będzie 100% hitem i wogóle będzie kól Klik ;D

Duke Nukem musi być dobry. Jakbyście zauważyli, to screeny, które ktoś podał wcześniej, to był pierwszy poziom, a w pierwszych poziomach raczej mało się dzieje.
Wnioskuję to po tym, że Duke miał tylko dwie bronie...
Zaku napisał/a:
Fifa nigdy nie była i nie będzie jakoś specjalnie popularna na Deesce.

E tam. Fifa 09 DS jest lepsza od tej na PSP, ale jej nie zrecenzjonowali w PSXie...
Zaku napisał/a:
Core raczej nie wyjdzie i będzie wg mnie, chyba, że twórcy chcą nam zrobić "smaczka" na grę, ale mnie osobiście się już jej odechciało.

K***a. C.O.R.E. musi wyjść. Po co No way miałoby robić grę, która jest w 100% skończona i ma status złoty ? Musi wyjść, tylko kiedy?

Właśnie się czegoś dowiedziałem. Wiecie jaki jest prawdziwy powód zmiennej daty premiery C.O.R.E. ?

Wszystkiemu winne jest .... Renegade Kid i ich nowa, "tajemnicza" gra, która będzie czymś na miarę kontynuacji Moona ( a nie mówiłem ? xD ). RK uparło się na to, żeby ich gra miała wypasione multi i WFC. No Way dowiedziało się o tym i postanowiło nie być gorsze. Niestety WFC w C.O.R.E. zajeło im bardzo dużo czasu ( i nadal zajmuje ) i to jest najprawdopodobniej powód, dla którego C.O.R.E. nie wyszło 18 listopada 2008r. ( bo wtedy miało wyjść pierwszy raz ).

Nie wiem, czy to plotki, czy coś. W każdym razie fajnie, że pogramy w nowego Moona z multi.

Jeszcze tak na ciekawostkę... daję pewien artykuł :

Renegade Kid is the one who intrduced Dementium the ward and moon for the DS. Those 2 games are the best looking and the funnest games on the DS. I think it is perfect i love that there working hard for the DS.No Way is the going to introduce you to C.O.R.E another awsome looking game for the DS. As much as i love all these great games there are just 1 little flaw no wi-fi is in it. Renegade Kid is working on a secret game right now and hopefully its another great looking fun game like moon or dementium. If it is going to be like moon or a 2nd moon they should make it Wi-fi play team death-match capture the flag and stuff. If its like dementium or the 2nd one then make it atleast like a co-op wi-fi. C.O.R.E is going to be a bad ass game but no Wi-Fi errgghhhh. C.O.R.E has been moved back and back and rumors are there trying to get it for Wi-Fi. Hopefully the Rumors are true! More shooters for DS should be with Wi-Fi! Anyways if you got any questions AIM me at sk8fresh22 skull

i list :

"Witaj Tom, Bardzo chcielibysmy podac date kiedy nasza gra ukaze się w sklepach ale niestety jeszcze czekamy na decyzje Nintendo dot. Planu produkcji. Prawdopodobnie jednak będzie to z początkiem przyszłego roku. CO do WIFI – czas potrzebny żeby przygotowac ten element przekroczyl nasze możliwości, planujemy to zrobic w sequelu." 10 listopada 2008 19:37.

Co Wy na to ?

My na to jak na lato. I nie pisz podwójnych postów.//Fen

~_rev_ 
Założyciel Strony

Wysłany: 2009-05-12, 17:29   

Cytat:
Co Wy na to ?

To, że niestety artykuł i list sobie zaprzeczają... Jeśli C.O.R.E. zostanie wydany z takim poślizgiem i bez Wi-Fi to może być niewesoło. Dodanie tego ficzera mogłoby ogromnie (moim zdaniem) zwiększyć sprzedaż tej gry. Sam chciałem kupić M:PH (mimo kiczowatego singla) dla multi. Zapewne dużo osób lubi COREowe klimaty.

Axel93 
Sąsiedzi Fan ;D

Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2009-05-25, 15:01   

Znalezione na jakiejś USAńskiej stronie:
"Set in the year 2050, C.O.R.E. will have you uncovering the mysteries behind a top secret US Army lab in this 3D first-person shooter."
A teraz zamień Set na Produced. Lepiej ?

SkaYlan 

Wysłany: 2009-06-01, 12:27   

Kurcze, no żal. Co oni sobie myślą, żeby ciągle przekładać premierę.

Axel93 
Sąsiedzi Fan ;D

Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2009-06-01, 12:30   

Grafiti napisało, że ostatecznie wyjdzie 16 czerwca i to jest już na 100% pewne. Ponoć zaciągneli 40k kredytu po to, aby wydać wszystkie zaległości.

SkaYlan 

Wysłany: 2009-06-01, 12:52   

Żal mi wydawców, narobili sobie tyle zaleglości, a teraz muszą zaciągac kredyty :/

Axel93 
Sąsiedzi Fan ;D

Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2009-06-01, 13:03   

SkaYlan napisał/a:
Żal mi wydawców, narobili sobie tyle zaleglości, a teraz muszą zaciągac kredyty :/

Ale zarobią na tym ;D

potter644 

Wysłany: 2009-06-01, 13:36   

Axel93 napisał/a:

Ale zarobią na tym ;D

Na pewno zarobią jak większość osób ściągnie tą grę

Fen665 

Wysłany: 2009-06-05, 21:15   

Axel93 napisał/a:
Ponoć zaciągneli 40k kredytu po to, aby wydać wszystkie zaległości.

40 tysięcy dolców? Przecież za to raczej nie wydadzą żadnej gry. Wiesz, w dzisiejszych czasach wszystko kosztuje (tłoczenie płyt, pudełko, folia na pudełku, książeczka z instrukcją, okładka, art na okładce).

raven_raven 
Evangelion fan

Wysłany: 2009-06-06, 22:52   

Nie wiem, czy tak zarobią... zobacz jak mizernie sprzedaje się GTA. Mało kto kupuje gry na DS'a... a szkoda.

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi