Ogłoszenie 
Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:) edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)

Poprzedni temat :: Następny temat

Przesunięty przez: D_e
2009-09-24, 22:28
DeeSowiec na Ndstóff...
Autor Wiadomość
Axel93 
Sąsiedzi Fan ;D

Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2009-05-17, 15:06   DeeSowiec na Ndstóff...

Nieźle. Niejaki ViVi właśnie wrzucił link na szałt ndstóffa do mojego newsa o wyborze DeeSa w C.O.R.E. Ciekawe co na to redakcja.

[Nie 14:52] ViVi: http://deesowiec.info/index.php?str=1&id=151 / Widzieliście? xD
Ostatnio zmieniony przez Axel93 2009-05-17, 15:06, w całości zmieniany 1 raz  

batatshi 
Nocny stwór

Wysłany: 2009-05-17, 15:07   

Nie sądzę by się tym przejęła...

Axel93 
Sąsiedzi Fan ;D

Ostrzeżeń:
 3/5/6
Wysłany: 2009-05-17, 15:08   

Ale zawsze to anty-reklama. Ludność skapuje, że jest strona, która potrafi uprzedzić ndstóff w niektórych newsach i przerzuci się na nas ( oby ) xD

Migeru 

Wysłany: 2009-05-17, 18:19   

Osobiście wolę, aby to było małe forum, ale bez spamu, który jest na "ndstóffie"

Piesu 
Misio przytulisio

Wysłany: 2009-05-17, 19:09   

Dokładnie Zaku, jestem z tobą :) .

Idąc ciemną doliną zła się nie ulęknę, bo Pan 5.56 czuwa nade mną.

D_e 
I lol'd you

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-05-17, 19:53   

*fap fap fap fap fap fap fap fap*

batatshi 
Nocny stwór

Wysłany: 2009-05-17, 20:54   

Cytat:
Osobiście wolę, aby to było małe forum, ale bez spamu, który jest na "ndstóffie"

Nie wolałbyś by to było duże forum ale bez spamu?

kouji 
DeViant

Jestem człowiekiem: 12345
Wysłany: 2009-05-18, 09:06   

Axel93 napisał/a:
Ludność skapuje, że jest strona, która potrafi uprzedzić ndstóff w niektórych newsach i przerzuci się na nas ( oby ) xD

jeden news sukcesu nie czyni :D
kiedyś wszedłem stronkę i tak patrzę - dużo newsów nowych i myślę sobie "ludzie z deesowca wzieli się w garść i zaczęli newsy pisać" a potem patrzę, że to nd-stuff :P
tak więc mimo wszystko stuff pod względem ilości newsów bije na łeb na szyję (ilościowo i jakościowo :P )

ale fakt, bycie małym forum jest trochę lepsze...
jak mnie nie ma parę dni to tylko ze 100 nieprzeczytanych postów muszę "zobaczyć"
a tak miałbym za duże zaległości
Ostatnio zmieniony przez kouji 2009-05-19, 12:22, w całości zmieniany 1 raz  

D_e 
I lol'd you

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-05-18, 13:07   

Coz, my stawiamy na dluzsze teksty bardziej niz na newsy, gł. dlatego ze newsy se mozecie sami wyszukac w innych serwisach zagranicznych, a recenzja kazda jest inna :)

kouji 
DeViant

Wysłany: 2009-05-18, 14:20   

nobody napisał/a:
Coz, my stawiamy na dluzsze teksty bardziej niz na newsy, gł. dlatego ze newsy se mozecie sami wyszukac w innych serwisach zagranicznych, a recenzja kazda jest inna :)

ten....teges...
na dłuższe teksty?
no ale artykuły także pojawiają się raz na bóg wie jak długo więc ten argument do mnie nie trafia :P
a co do czytania - to recenzje i artykuły także moge poczytać w serwisach zagranicznych - więc kolejna uwaga trochę nietrafiona
lubię tą stronę i to forum i chcę byc dalej tutaj nieregularnym użytkownikem ale nasuwa mi się taki wniosek
jak chcesz newsów i artykułów - możesz sam wyszukać w innych serwisach zagranicznych

D_e 
I lol'd you

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-05-18, 15:27   

Cytat:
no ale artykuły także pojawiają się raz na bóg wie jak długo więc ten argument do mnie nie trafia :P

Dlatego od czerwca to sie zmieni ;)

Cytat:
a co do czytania - to recenzje i artykuły także moge poczytać w serwisach zagranicznych - więc kolejna uwaga trochę nietrafiona

Mozesz, ale pamietaj ze recenzja to subiektywne odczucie autora, wiec jesli faktycznie zalezy Ci na szerszej opinii nt. czegostam to lepiej siegnac do kilku zrodel. Na ndstuff w ogole tego nie ma, na skizo jest, ale tez malo w porownaniu z innymi dzialami na stronie

arqueek

Wysłany: 2009-05-18, 15:51   

batatshi napisał/a:
Cytat:

Nie wolałbyś by to było duże forum ale bez spamu?

Ze wszystkich for poswieconych ds przegladam jedynie deesowca, bo nie mam czasu ani ochoty na czytanie ogromnej ilosci postow. Poza tym rowniez wole mniejsze forum, bo klimacik jakis taki lepszy, milszy ;) Mam nadzieje, ze deesowiec bedzie zawsze taki jaki jest teraz.
A co do newsow...deesem sie srednio interesuje, jedyne informacje o noosciach na nastepce gb mam wlasnie z tej stronki, PE i neo+. Nawet nie chce mi sie szukac nic wiecej, bo tego nie potrzebuje ;)

kouji 
DeViant

Wysłany: 2009-05-18, 15:53   

nobody napisał/a:

Mozesz, ale pamietaj ze recenzja to subiektywne odczucie autora, wiec jesli faktycznie zalezy Ci na szerszej opinii nt. czegostam to lepiej siegnac do kilku zrodel. Na ndspamm w ogole tego nie ma, na skizo jest, ale tez malo w porownaniu z innymi dzialami na stronie

równie dobrze mogę sam spróbować i zobaczyć czy mi się będzie podobało
te kilka minut co poświęciłbym na przeczytanie artykułu równie dobrze mogę poświęcić na pogranie

zresztą - subiektywa i tu całość tkwi..... nawet jak 90% ludzkości nie polubi gry ja mogę zaliczać się do tej garski której sie gra spodoba.... a jeśli trafię na same krytyczne recenzje co zrobiłbym? odstawiłbym grę...

ok, koniec smęcenia :D
ja mam swój pogąd, Ty swój - nie chcę syfić forum niepotrzebnie bo mogę zniechęcić tych którym naprawdę zależy

goin' back to being bystander most of my time

D_e 
I lol'd you

Ostrzeżeń:
 1/5/6
Wysłany: 2009-05-18, 15:59   

Cytat:
równie dobrze mogę sam spróbować i zobaczyć czy mi się będzie podobało
te kilka minut co poświęciłbym na przeczytanie artykułu równie dobrze mogę poświęcić na pogranie

Zakladamy ze czytasz tekst bo chcesz wlasnie te gre kupic, po co czytac recenzje kiedy juz sam grales ?XD

Cytat:
subiektywa i tu całość tkwi..... nawet jak 90% ludzkości nie polubi gry ja mogę zaliczać się do tej garski której sie gra spodoba....

No tak, mimo wszystko w kazdej recenzji, obok opinii, znajduja sie takze neutralne informacje nt. gry

Cytat:
Ty swój - nie chcę syfić forum niepotrzebnie bo mogę zniechęcić tych którym naprawdę zależy

O to chodzi na forum zeby dyskutowac wlasnie:P

batatshi 
Nocny stwór

Wysłany: 2009-05-18, 16:08   

Cytat:
Poza tym rowniez wole mniejsze forum, bo klimacik jakis taki lepszy, milszy ;)

Wiesz, zależy jeszcze jak się o nie dba...na ndstuffie już nie wyrabiają albo im się nie chce ;p .
A jak ludzie przyjdą to nie można ich tak po prostu..."odrzucić" xD

Czyli, że lepiej nic nie robić, niech pozostanie tak jak było/jest?
Ostatnio zmieniony przez batatshi 2009-05-18, 16:08, w całości zmieniany 1 raz  

Odpowiedz do tematu