Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Wysłany: 2009-05-19, 16:29 Pomoc przy kupnie nagrywarki do DSi
Pod koniec czerwca kupujue DSi i chciałbym też przy okazji kupić nagrywarkę do DSi (teraz mam r4 ale wiem że na DSi nie pójdźie) więc stąd moje pytanie jaka jest najlepsza nagrywarka na DSi i jak już mówicie jaka to dajcie link do sklepu internetowego. A i jeszcze jaką dobrą karte pamięci bo teraz mam 1 gb i to mało dla mnie.
A które lepsze (według was) Ez Flash czy Acekard 2?
I jeszcze poprosił bym link do jakieś pożądnej(nie 1 gb) karty pamięci który by działał na Flashu albo na Acekardzie
I czy nie można znaleść tych nagrywarek w sklepie internetowym bo na allegro szybko schodzą i do końca czerca napewno już ich nie będzie
(Ez Flasha już nie ma)
Cytat:
Dostępna liczba
sztuk 15 z 15 wystawionych
Ostatnio zmieniony przez Miczo 2009-05-19, 18:57, w całości zmieniany 4 razy
Mi nie chodzi o karte Micro SD tylko o tą karte którą wpycha się do r4, jak już dajecie pomysł to dajcie link.
Zaku zatem uważasz że Acekard 2i jest lepsze od Ez Flasha?
Żeczywiście sorki(porąbało mi się z micro sd ADAPATEREM że micro sd Adapater to znaczy karta micro sd). No, ale dajcie jakiś link do sklepu z dobrą kartą micro sd
Nie no, wiesz - nie wiem gdzie mieszkasz, ale kartę MiroSD kupisz w (prawie) każdym sklepie komputerowym. Idz do jakiegośMedia Marktu czy cuś podobnego i kup.
A na tą karte SD zgrasz romy które bedą działać? Powodzenia!
A nie ? Przecież mówili, że blokada regionalna działa tylko na DSiWare.
A po drugie, gdyby było tak jak mówisz, to czemu w PSXextreme napisali, że Nintendo ułatwia życie piratom dodając slot na karty SD ( zgrywanie romów itp. )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum