Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Dzisiaj na strone wrzuciliśmy nasz CMS w wersji 1.5. Dodaliśmy wiele udogodnień, które zwiększają funkcjonalność i powodują, że możemy dostarczać wam konkretniej informację. Ponadto kilka udogodnień dla redakcji :)
- dodanie wyszukiwarki
- dodanie informacji o ilości komentarzy
- dodanie funkcji autologowania po wejściu na stronę
- dodanie informacji o ostatnich postach, komentarzach i artykułach
- dodanie wyświetlania losowej grafiki
- dodanie możliwości dodania gry i artykułu przez użytkownika (który zostanie dodany do serwisu po zatwierdzeniu przez redakcję)
- dodanie opisu gry w jej profilu
- dodanie video z gry w jej profilu
- dodanie oddzielnych dat premier dla różnych regionów
- poprawione działanie komentarzy
- dodania formatowania BBCodem dodawanej do serwisu treści
- dodanie możliwości tworzenia większej ilości kategorii artykułów
...oraz wiele małych duperelków :) Wszystkiego sam nie pamiętam, tyle. Wszystko będzie dopięte w 100% za ~2 tygodnie
Fajnie, że robicie takie zmiany, strona idzie do przodu i coraz bardziej przypomina prawdziwy serwis growy (cały czas taka jest, ale jest coraz lepiej ;)). Widziałem też usprawnienia na forum, podoba mi się (no chyba, że wcześniej tego nie widziałem :P).
Poproszę o podgląd podczas pisania newsa, błagam wręcz!
I jeszcze jedno - zmieni się szczególnie wygląd strony czy dochodzą tylko usprawnienia?
Do dobry layout musi być bo moje się same nie kroją:D A jak tam ze składką jest, bo praktycznie dopiero w sierpniu bede mógł zrobić jakiś mały przelew w sierpniu, chyba że teraz satysfakcjonuje was 3,83 zł:D
Nie wiem, czy to odpowiedni dział, ale i tak napiszę tutaj. Otóż wczoraj podczas czytania PSXa wpadłem na pomysł, żeby dodać coś w rodzaju tabeli ze spisem gier na DSa, a obok oceny do tej gry wystawione przez wszystkich z kolorowymi nickami. W ten sposób każdy, kto wejdzie na stronkę, odrazu zobaczy, która gra dostawała najlepsze oceny i będzie wiedział co ściągnąć/kupić. Takie coś niedawno pojawiło się w PSXie a na ndstuff jeszcze tego nie ma. Co wy na to ?
Nie wiem, czy to odpowiedni dział, ale i tak napiszę tutaj. Otóż wczoraj podczas czytania PSXa wpadłem na pomysł, żeby dodać coś w rodzaju tabeli ze spisem gier na DSa, a obok oceny do tej gry wystawione przez wszystkich z kolorowymi nickami. W ten sposób każdy, kto wejdzie na stronkę, odrazu zobaczy, która gra dostawała najlepsze oceny i będzie wiedział co ściągnąć/kupić. Takie coś niedawno pojawiło się w PSXie a na ndstuff jeszcze tego nie ma. Co wy na to ?
Patrzac na top 10 co poniektorych z "kolorowymi nickami" wole zebyscie sie jednak powstrzymali przed tym pomyslem.U wiekszosci zamiast prawdziwych perelek i hitow sa jakies popierdolki wiec wyczuwam balagan:D
Patrzac na top 10 co poniektorych z "kolorowymi nickami" wole zebyscie sie jednak powstrzymali przed tym pomyslem.U wiekszosci zamiast prawdziwych perelek i hitow sa jakies popierdolki wiec wyczuwam balagan:D
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum