Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Um, kilka rzeczy. Nasza strona, forum, pogoda sprzyjająca pracy^^, to, że do kieszeni wpadła mi dzisiaj kasa i mogę coś w stronę zainwestować. Hmm... to, że mam Classica wymalowanego lakierem do paznokci :mrgreen:
Ostatnio jakoś jest mniej takich rzeczy, ale wciąż są, więc tak:
- wakacje
- komp mi działa
- zabrałem się za tłumaczenie PQ
- wiem jak zrobić w nim polskie znaki
- żyję (wciąż) ^^
- powoli powiększający się fundusz na zakup NDSa
- mam drugiego absolwenta (chodzi o tytuł, oczywiście) ^^
Że Quast będzie miał w końcu DS'a, nie będzie emulować .
WAKACJE!!!
-że sianko ostatnio leci mi jak z wodospadu, w ciągu trzech miesięcy kupiłem sobie GBA, DS'a, PSP (ale po drodze sprzedałem GBA i PS2), na dodatek już na początek lipca akurat na wyjazd będę miał jakieś 200 zł . Byznesmen ze mnie .
Magik, jak będziesz smutny, puść sobie "Low man's lyric" Metallici z albumu "reload" (na którym wedłóg niektórych skończyła się metallica). Jest to moja ulubiona ballada. Słowa są genialne, dołójące wręcz. Jak chcesz zobaczyć słowa, wpisz w googlach metallica mocny, powinna być ta strona^^
Tak poza tym, to właśnie napawa mnie optymismem to, że Cthulhu miąha swimi mackami gdzie popadnie będąc we śnie, w który śnią mu się koszmary (ludzkie kobiety nago! Przecież każdy wie, że Cthuhlu woli kobiety swojego pokroju! - Czyli wielki, śmierdzące, miąchające mackami na prawo i lewo, z setkami paszczy i czarnych oczu. no i oczywiście z IMIENIEM!!! /chyba nie myśleliśie że Cthulhu jest pedałem!?). -> Po prostu musiałem TO napisać :mrgreen:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum