Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Czemu tak uważasz?. Ja bym bardzo chciał odtwarzać muzykę na DSe, a skoro mówisz ( piszesz ;p ), że dało by się to ja sobie takie coś załatwię ;D
Cytat:
lepiej wydaj 100 zł na jakies oddzielne urzadzenie
Nie mam zamiaru wydawać na MP3 i MP4 skoro już mam ( zdezelowane ).
A tego Moonshell-a można pobrać z neta, czy to jest jakieś coś innego ? ? ?.
co tu wiele mówić: dźwięk jest niskiej jakości: jeśli chodzi o zaznajomienie się z utworem, to czemu nie? jeśli chodzi o wysłuchanie, czy cieszenie się muzyką (w zwykłym, nieaudiofilskim. sensie), to jednak płaskość dźwięku będzie denerwować (w słuchawkach być może nieco mniej...) może to problem oprogramowania? (słaby dekoder? ale chyba innych za bardzo nie ma)
Temat też wałkowany sporo razy... Jakość dźwięku na DSie jest co by tu gadać, cienka, ale może zależy też od słuchawek (słuchanie na głośnikach mija się z celem). Na muzykę klasyczną to się nie nadaje w ogóle. Mimo wszystko, swojego czasu...używałem iPod DS (nie pamiętam nazwy dokładnej).
Ostatnio zmieniony przez batatshi 2009-09-01, 21:10, w całości zmieniany 1 raz
Czyli moja propozycja odpada z powodu płytkiego dźwięku ? ? ?. Szkoda ;/ .
Jaka propozycja? xD Spróbuj, spróbuj. Ten program to chyba...iPod Clone czy jakoś tak. Imo lepszy od Moonshella w tej kwestii (no i skupia sie tylko na mp3). Czy od Sakury? Nie wiem...za mało z niej korzystałem. Ci co mają M3 Real to są szczęściarze ;).
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum