Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Kolejne (6 juz) targi Poznań Game Arena. W tym roku będą wcześnie, bo już 16 października. Ja jadę na 100%, być moze Raven zaszczyci mnie swoja obecnoscia (jak w zeszlym roku)
Piszę się piszę, oczywiście! Jak mogłoby mnie nie być, skoro tu mieszkam :).
Było ciekawie w zeszłym roku, impreza skupiała się głównie na Xboxie 360, gdyż M$ był sponsorem. Dużo promocji, dużo Girsów 2 i wszędobylskich Xboxów. Można było pogapić się na zażenowane tańczące niunie w miniówach (miny zagapionych nerdów - bezcenne), pograć w masę ciekawych rzeczy, pooglądać różne prezentacje, popatrzeć na ciekawe standy itd.
Dodam, że na PGA prezentowane są również gry planszowe i karciane oraz odbywają się inne atrakcje pokroju paintballa czy coś takiego :). Kupę dobrych zdjęć z hostessami można zarobić i to chyba tyle ;]. Najfajniesze w tym wszystkim są spotkania z ludźmi których dotąd się z neta znało :).
Moi rodzice powiedzieli, że mnie puszczą ale jak pojadę z kimś, ale to najmniejsza błahostka. Najbardziej mnie interesuje cena biletu na Poznań Game Arena.
Wiecie jaka była rok temu kwota za wejście ? ? ?.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum