Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
To chyba specjalne stylusy od Nintendo. Nie wiem czy da się je kupić gdzieś w sklepie internetowym ale na ebay'u na pewno znajdziesz. Swego czasu widzałem nawet na allegro.
a oto i mój DS tuning jakiś tam wielki nie jest, ale wiecie felgi te sprawy trzeba było wymienić;p na razie tylko tutaj jest grafika, później zajmę się może resztą.
P.S. Sorry za kaszaniastą jakość, ale kobita mi aparat zabrała i musiałem zrobić fote kamerką internetową
Ostatnio zmieniony przez ShiNo0bi 2009-04-29, 07:14, w całości zmieniany 1 raz
szablon akurat od kumpla z kompa, nie wiem skąd ściągnął, ale na pewno był to wpis w google: "tribale" i wyskoczyło, zbierał sobie już je wcześniej bo bude do kompa malował, szablon wymierzony odpowiednio na dsa, zrobiony obrys, wydrukowany na przylepnym papierze, przylepiony, wzór wymalowany dwa razy farbą do modeli samolotów, niestety innej nie mamy na razie;/ a tak to wszystko już, najważniejsze to poczekać dłużej ze zdjęciem szablonu, bo może i wygląda że wyschło ale na krawędziach tak nie jest i można rozmazać, ja tak miałem;/
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum