Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Temat, w którym żalimy się na inne serwisy internetowe, za to, że wystawiły nam warna.
Ostatnio w przeciągu dwóch drzwi... tzn. dni dostałem dwa warny na pspoland.
1- Pierwszy, za prośbę o skasowanie bezsensownego tematu. Koleś założył totalnie niezrozumiały temat o wypisywaniu tricków do gry, w której ww. tricków jest może z 5. Wow, jest co wypisywać. Napisałem posta z prośbą o skasowanie tematu, bo nie dość, że pisały w nim tylko dwie osoby, to jeszcze pisały tylko po jednym "tricku" (normalne nabijanie postów). No i dostałem warna za... spam ;D Taaa...
2- Drugi za... eee.... za to, że mam przerobione PSP. WTF? Zapytałem się w odpowiednim temacie, czy jest możliwe zagranie w Dead or Alive: Paradise, na softcie 5.50 Gen-D3. I dopisałem, że chcę się tylko upewnić, czy warto zakupić grę i nie chcę nic piracić na siłę. Dostałem warna z dopiskiem BEZCZELNY PIRAT. Bezczelny to chyba taki, co nie kupuje oryginałów, no ale szczegół.
3- Na domiar złego, usuneli mój temat z działu o handlu. Zapytałem się tego co go usunął, dlaczego. On mi odpowiedział, żebym przeczytał regulamin. Cena, jest. Opis, jest. Dane, są. Zdjęcie, nie ma. Kur*a. Na ch*j im zdjęcie ? Przecież 95% osób nie daje fotek i admini, modzi jeszcze odpisują.
Uwazaj Axel zebys tutaj warna nie dostal. Ogolnie zalozyles temat, w ktorym chcesz pokazac, ze wszyscy dookola mysla bez sensu tylko ty ok czy co? Kwestionujesz regulamin (vide 3), kwestionujesz zasady na forum (vide 2) (zapewne nie bedziesz wiedzial o co chodzi, wiec wyjasniam, ze na znacznej czesci forow tematy o piractwie sa zakazane i tyle), i dziwisz sie, ze dostajesz warna?...
Temat, w którym żalimy się na inne serwisy internetowe, za to, że wystawiły nam warna.
Ostatnio w przeciągu dwóch drzwi... tzn. dni dostałem dwa warny na pspoland.
1- Pierwszy, za prośbę o skasowanie bezsensownego tematu. Koleś założył totalnie niezrozumiały temat o wypisywaniu tricków do gry, w której ww. tricków jest może z 5. Wow, jest co wypisywać. Napisałem posta z prośbą o skasowanie tematu, bo nie dość, że pisały w nim tylko dwie osoby, to jeszcze pisały tylko po jednym "tricku" (normalne nabijanie postów). No i dostałem warna za... spam ;D Taaa...
2- Drugi za... eee.... za to, że mam przerobione PSP. WTF? Zapytałem się w odpowiednim temacie, czy jest możliwe zagranie w Dead or Alive: Paradise, na softcie 5.50 Gen-D3. I dopisałem, że chcę się tylko upewnić, czy warto zakupić grę i nie chcę nic piracić na siłę. Dostałem warna z dopiskiem BEZCZELNY PIRAT. Bezczelny to chyba taki, co nie kupuje oryginałów, no ale szczegół.
3- Na domiar złego, usuneli mój temat z działu o handlu. Zapytałem się tego co go usunął, dlaczego. On mi odpowiedział, żebym przeczytał regulamin. Cena, jest. Opis, jest. Dane, są. Zdjęcie, nie ma. Kur*a. Na ch*j im zdjęcie ? Przecież 95% osób nie daje fotek i admini, modzi jeszcze odpisują.
Pozostaje powiedzieć tylko, żal.
Doprawdy, łączymy się z Tobą w bólu. Jest nam ogromnie z tego powodu przykro. Następnym razem proponuję udzielać się na forach, gdzie średnia wieku przekracza 12 lat, a admini/modzi są odpowiednio dobrani. Ja np. dostałem warna za nadmierne używanie wulgaryzmów (konkretniej za "mają nas w dupie" i "opierniczają się").
Axel93 napisał/a:
D_e napisał/a:
Ogolnie zalozyles temat, w ktorym chcesz pokazac, ze wszyscy dookola mysla bez sensu tylko ty ok czy co?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum