Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Wysłany: 2009-09-22, 13:36 Sytuacje kiedy nie możesz grać na konsoli
To jest temat w którym opowiadamy sytuacje, kiedy nie możemy pograć na konsolach.
Ja zacznę. Wczoraj grając w koszykówkę na boisku doszło do wielkiej katastrofy, mały palec u lewej dłoni mi się wykrzywił. Myślałem, że to nic poważnego więc grałem dalej. Bul narastał i tak cała dłoń zrobiła się sina. I teraz mam dłoń w gipsie nie mogę grać na DSie i piszę na klawiaturze tylko prawą dłonią ( możliwe, że są błendy ).
tzn. gdy piszesz obiema rękami, to nie robisz błędów? :) wracaj więc do zdrowia! hahah! :D
nie mogę grać np. teraz, i to z dwóch powodów: 1. mam zobowiązania edukacyjne (względem siebie), 2. pożyczyłem (w związku z powyższym :p) komuś konsolę. i wszystko jasne! :p
Ostatnio zmieniony przez joel 2009-09-22, 20:13, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum