Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Wysłany: 2011-07-20, 22:57 Problem z AK 2i !!! Pomocy !!!
Witam, otóż kupiłem jakiś czas temu DSi , i kilka dni temu kupiłem AK 2i , właśnie dziś mi przyszło i włożyłem karte sd do nagrywarki i włożyłem do konsolki i wyskoczyło mi to :
Wysłany: 2011-07-21, 12:54 Re: Problem z AK 2i !!! Pomocy !!!
Kuba2304 napisał/a:
Witam, otóż kupiłem jakiś czas temu DSi , i kilka dni temu kupiłem AK 2i , właśnie dziś mi przyszło i włożyłem karte sd do nagrywarki i włożyłem do konsolki i wyskoczyło mi to :
Potrzebna ci jakaś starsza konsola typu lite, classic.
Tam wkładasz acekarda, jeśli to classic wybierasz ak2ifw_update_3ds21_dsi143.nds, a jak robisz to na lite to włączasz ak2ifw_update_3ds21_dsi143_onDSL.nds
Mam nadzieję, że wiadome jest, iż używanie nielegalnych kopii gier jest karane polskim i światowym prawem.
Serwis DeeSowiec nie wspiera wykorzystywania programatorów w innych celach niż uruchamianie programów homebrew, które i tak w tym momencie grożą zablokowaniem (prawdopodobnie) konsol Nintendo 3DS.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum