Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Wysłany: 2008-12-26, 14:26 Super smash bros. Rumble
Ostatnio szperając na YT w poszukiwaniu Smash bros Ds znalazłem tę gre. Ogólnie to wygląda kiepsko ale nie wiem czy ja bym kiedyś zrobił coś w tym stylu.
Czytałem kiedyś o tym, chyba nawet njusa napisałem. Spod ręki Nintendo na pewno dostalibyśmy lepszy kawał kodu, no ale zawsze warto mieć takiego smesza nawet hb
Niestety w JUS'a Linkiem(tak subiektywnie, przykładowo mówię)sobie nie pogracie xP. No i JUS występuje wyłącznie w wersji JP(no dobra, jest częściowe ang tłumaczenie).
Zapewne jako homembrew nic wielkiego z tego nie wyjdzie...
Co Zelda na Wii ma wspólnego z JUS'em i Smashem? xd
Ogólnie mówiąc...po grze w Smasha na Wii wcale nie twierdzę, że jest lepszy od takiego chociażby JUS'a na DS! Dwie inne gry, 2 inne konsole. Zresztą Smash mnie AŻ tak bardzo znów nie oczarował.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum