Ogłoszenie 
Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:) edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)

Poprzedni temat :: Następny temat

Przesunięty przez: Fen665
2008-08-13, 15:44
Yugioh 2008 liga
Autor Wiadomość
Fen665 

Wysłany: 2008-08-08, 14:28   Yugioh 2008 liga

Wpadłem już jakiś czas temu na pewien pomysł. Mianowicie jest jak w temacie 8-) . Ale mam pewien problem - nie wiem czy będzie ktoś chętny. Wiem już, że na razie jest nas dwóch (ja i rev). Piszcie, jeśli ktoś chętny.

A przy okazji piszcie, jak to miałoby wyglądać - czy turniej w rozgrywce szwajcarskiej, pucharowej, czy jeszcze jakiejś innej (miałem pomysł, by było to coś w stylu wyspy pojedynków z anime. Mianowice jakieś gwiazdki wszyscy by mieli i tak dalej, a na końcu, na tego kto rozniósł wszystkich czeka Pegasus. I jak go ktoś pokona, to jakaś nagroda, może jakaś ranga albo specjalny kolor nicka. i nagroda trwałaby by do czasu rozstrzygnięcia kolejnego turnieju/ligi. A dawny pegasus byłby nim na końcu gry, jeśli go ktoś pokona, to już gracz straci to miano^^ a jeśli nie, dalej może cieszyć pysk nagrodą :mrgreen: )

Archi 

Wysłany: 2008-08-11, 13:30   

Co do turnieju to pomysłów jest tysiące np. każdy z każdym i kto najwiecej wygrał walk ten zostaje mistrzem, badź zrobić drzewko ale tylko wtedy jak jest ponad 10 osób raz pamiętam to było nas 16 i wtedy zrobiłem drzewko także grę ciągnęliśmy ze 2 tygodnie to sie dopiero działo no i ostatnia możliwość to tryb tag tu były by największe emocje postaram sie jedną osobę załatwić do gry maniak jest taki sam jak ja.

withapain

Wysłany: 2008-08-11, 13:55   

Skoro władza stronki tak bardzo się pali... to czemu by im nie pokazac króla karcianek ? ;>
Wchodzę w to, szczególnie, że Archi skutecznie kryje się za zepsutym wi-fi i nie chce dac się pokonac ^^

~_rev_ 
Założyciel Strony

Wysłany: 2008-08-11, 14:17   

Dobra dzisiaj zacznę trening, na razie z botami.

Fen665 

Wysłany: 2008-08-13, 15:43   

Temat zamykam i przenoszę do kosza. Otwieram natomiast zapisy i dyskusje na temat ligi

Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi