Nowa odsłona forum w wersji Beta 1.9 już jest dostęna!:D Zapraszam do testowania:)
edit: dodałem tag do wyświetlania na forum filmów prosto z YT! wystarczy wpisać [youtube]linkdopliku[/youtube] :)
Słuchajcie, chciałbym wrócić do grania na DS'ie, ale do tego potrzebna jest mała zmiana: DS Lite. A żeby był DS Lite, muszę sprzedać mojego Classica. Lecz by mieć za niego rozsądne pieniądze, muszę go naprawić.
Trzeba:
a) dokupić stylus
b) naprawić szwankujące przyciski L i R
c) no i miłoby było w jakikolwiek sposób odświeżyć obudowę
Nie mam pojęcia, jak wykonać jakikolwiek z tych kroków. Najlepiej jakieś linki, czy co... Spytam się jak, pewnego razu spytał się pierwszy sekretarz partii PZPR:
Ze stylusem będzie problem. Po prostu musisz przetrząsnąć zasoby polskich sklepów internetowych, choć mało już stylusów do cls. Co do obudowy to raczej tylko odświeżyć. Nowa obudowa to wydatek rzędu 80 zł. - raczej się nie opłaci. Możesz spróbować jakiegoś lakieru etc. choć musisz mieć do tego smykałkę by to nie wyglądało gorzej niż wcześniej. Z przyciskami polecam KILU ze skizo. Aczkolwiek mi psuły się chyba 2 razy i potem wracały do "formy".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum